Over ons

Onze Autorijschool is een jong en tevens een klantgerichte autorijschool onder leiding van Gerard Vissers. Binnen deze rijschool verzorg wij de rijlessen van een aantal cursisten. Voorafgaand aan de start van deze rijschool, heb ik een ruime ervaring als docent rijinstructeuropleiding weten op te bouwen. Ik heb als docent door mijn jarenlange ervaring veel vak-, maar ook zeker mensenkennis. Zo is het mogelijk om flexibel op elke cursist zijn eisen c.q. wensen in te spelen. Check ook onze Auto onderdelen  pagina.

Ieder mens is uniek en leert op zijn eigen wijze. Daarom hanteer ik als docent een persoonlijke manier van begeleiding en coaching. Uiteindelijk is het behalen van jouw rijbewijs toch een stukje teamwork tussen jou en mij. Mijn flexibele houding naar jou, de cursist, gecombineerd met mijn vracht aan kennis, maakt jouw rijopleiding tot een succes. Ik zou zeggen neem eens rustig de tijd om onze site door te nemen.

Informatie

Het is tegenwoordig best lastig om een goede rijschool te vinden. Je wilt graag dat een rijschool voordelig is maar je wilt ook graag dat je goed les krijgt zodat je op een goede manier slaagt. Autorijschool First-time probeerd deze 2 dingen te combineren in een goede balans. Zodat de lessen niet teveel kosten maar wel je 100% gereedmaken voor het praktijk examen. Met als uiteindelijke doel, om jou straks veilig maar ook verantwoord in het verkeer deel te laten nemen.

AUTO-onderdelen24.NL

Waarom onze autorijschool?

 1. Ons team werkt op een professionele manier van les geven.
 2. Een van de goedkoopste in Nederland.
 3. Ons team kijkt samen met de leerling voor een afspraak wanneer hij/zij kan.
 4. De lessen lopen inhoudelijk logischerwijze op van eenvoudig naar moeilijk.
 5. Er wordt nauwkeurig gekeken naar het huidige niveau van een leerling, zodat de lesstof hier feilloos op aansluit. (hier wordt ook een schatting gemaakt van het aantal lessen dat de leerling nodig heeft).
 6. De voortgang wordt bijgehouden op een instructiekaart.
 7. Les van een vaste instructeur in een vaste auto.
 8. De lessen zijn, in vergelijking met andere rijscholen verrassend voordelig.
 9. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden.
 10. Leerlingen hebben de keuze om thuis, school, werk opgehaald of afgezet te worden.
 11. Leerlingen die afgezet worden krijgen tijdens de terugreis een onderwijsleergesprek. Deze is gratis en zal niet van de lestijd worden afgehaald

 

autodoc.nl